TEATRO

Produkciós Iroda

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Teatro Produkciós Iroda 2009-ben alakult, tehát nem tekint vissza nagy múltra. Magunk alapítottuk, akik már számtalan előadást  létrehoztunk  vagy szerepeltünk azokban.

Cserje Zsuzsa rendező-producer vagyok, immár két évtizede állítok színre előadásokat Budapesten ( Thália Színház, Studió K, Millenáris) és vidéki színházakban ( Békéscsaba, Debrecen) egyaránt. Hat éve megalapítottam a Terényi Színházi Napokat, majd három évvel ezelőtt  az Andocsi Művészeti Napok programsorozata következett .

Sudár Gyöngyvér énekesnő pedig az elmúlt évtizedben a Magyar Állami Operaházban, a Fővárosi Operettszínházban, Debrecenben és külföldi színpadokon egyaránt fellépett. Eljátszotta  az opera- és operettirodalom  legjelentősebb szerepeit ( Manon Lescaut, Tosca, Melinda, Csárdáskirálynő, Víg özvegy ). Ő hozta létre a Fertőrákosi Barlangszínházban a Wagner-fesztivált, amely később Barlangfesztivál néven folytatódott.

Legutóbb közös vállakozásba fogtunk.

Bemutattunk egy Pergolesi-operát Házasság olasz módra címmel, amely  2009 nyarán több helyszínen is nagy sikert aratott.( Millenáris, Bajor Gizi Emlékmúzeum, Szentendre- Művészet-malom).


Mindez alapot adott arra, hogy közösen egy produkciós irodát is útjára indítsunk.

Saját produkcióink mellett felvettük repertoárunkba azokat az általunk nagyrabecsült előadásokat is, amelyek az elmúlt években fesztiváljainkon és az ország színpadain nagy sikerrel szerepeltek. Így aztán kínálatunk a gyermekprodukcióktól a kabarén és koncerteken át az operáig terjed. Válogatásunk legfontosabb fokmérője  a magas művészi színvonal.

A produkciós iroda kínálatában

mindenki megtalálhatja a maga izlésének megfelelő előadást .

A produkciók fővárosi helyszíneken  csakúgy előadhatók, mint az ország bármely részének kultúrházaiban, színháztermeiben, klubjaiban vagy 

éppen szabadtéri színpadjain.

Várja  megtisztelő  érdeklődésüket 

Cserje Zsuzsa  és  Sudár  Gyöngyvér